This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

About Us

Asun Teijolla, Varsinais-Suomessa, viehättävässä Ruukkikylässä. Vierestä löytyvät jylhät metsät, järviä ja meri. Luonnon kauniit sävyt ja luonnonmateriaalien yhdistelmästä syntyy maailman mukavimmat pyyhkeet ja asusteet.
Päntsdrunk tulee sanasta Kalsarikännit. Se on sanonta mikä viittaa kotona oleiluun ja nautiskeluun, eli suomalainen Hygge.
Suunnitelmani pyyhkeet kudotaan pienessä Turkkilaisessa perheyrityksessä.  Ne ovat paksumpia, imukykyisempiä, kuivuvat nopeammin ja  sopivat ympärivuotisen käyttöön.
Päntsdrunk Vaatteet - se tunne kun tuntuu ettei ole mitään päällä
Mistä ajatus syntyi.. 
Usein pyyhe unohtui päälle koska se oli jo kuiva ennen naulakkoon ripustamista. se tuntui mukavalta ja ilmavalta päällä. Mietin että olisi ihana jos voisi pitää myös vaatteita jossa olo olisi yhtä mukava. Niin tehtiin ensimmäiset asut Mandala nimisestä pyyhkeestä. Asuja kudotuista pyyhkeistä suunnitellaan lisää. Parasta on palvella asiakkaita minun Mathildedalin myymälässa ja kuunnella asiakkaiden toiveita. Jouluksi teimme mm. uuden Ruukki unisex oloasu.
Suunnittelen asut ja ne ommellaan käsin Turkissa. Työllistän tällä hetkellä kolmea naista täysipäiväisesti ja palkkion työstä maksan suoraan heille, ilman välikäsiä. I LOVE MY TEAM!

Kiitos viestistäsi. Vastaamme mahdollisimman pian.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

maksuehdot